Май 17 2012

На вулиці Гагаріна чернігівець збив жінку і втік

Автор: | 09:37 | В рубриках Наш город,Новости

Часто буває, коли водій напідпитку збиває людину, то перше, про що він думає — як уникнути відповідальності, і вже потім цікавиться долею потерпілого. Днями до Чернігівської міліції надійшло повідомлення, що на вулиці Гагаріна невідомий чоловік збив жінку та втік з місця пригоди. На виклик одразу прибули працівники ДАІ, що займаються розшуком авто, яке зникло з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Потерпілу забрала «швидка допомога», її у непритомному стані з тяжкими ушкодженнями було госпіталізовано в реанімаційне відділення другої міської лікарні.

Міліціонери одразу приступили до з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди, вони проводили подворові обходи, встановлювали ймовірних свідків пригоди. Це у свою чергу дало свої результати — правоохоронці з’ясували марку авто та частину держномера.

Але затримання зловмисника не було легким, оскільки автівка перебувала на реєстрації в іншому місті. Вже потім, зателефонувавши господарю, міліціонери дізналися, що автомобіль давно проданий мешканцю Чернігівського району. Прибувши за адресою мешкання нового господаря, ДАІшники з’ясували, що і тут він не мешкає, а живе у співмешканки в Чернігові. Лише там вдалося з’ясувати остаточні координати перебування порушника. Врешті-решт правоохоронці «вирахували» та затримали сп’янілого зловмисника — ним виявився 28-річний чернігівець, він одразу у всьому зізнався та повідомив, що збирався в найближчому майбутньому самостійно здатися правоохоронним органам.

Наразі проти зловмисника слідчим відділом Чернігівського РВ УМВС порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження». Злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розслідування триває.

Источник: УМВС України в Чернігівській області

 

Обсудитьна форуме

Отзывов пока нет

К сожалению, отзывы пока закрыты.

Адрес для трекбека |