Ноябрь, 2010

Ноя 26 2010

ЄБРР дасть «Укравтодору» 450 млн євро на модернізацію доріг

Автор: | В рубриках: Новости,Статьи

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надав Державній службі автомобільних доріг України («Укравтодору») кредит під державні гарантії на суму 450 млн євро для фінансування реконструкції та модернізації доріг на підходах до Києва, що входять до складу ключових європейських і національних транспортних коридорів на території України.
Окрім того, очікується, що на додаток до фінансування від ЄБРР, яке складається з двох траншів, буде надано кредит на аналогічну суму від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Урочисте підписання кредитної та проектної угод в рамках підготовки спільного між Україною і ЄБРР проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва» має відбутися сьогодні, 26 листопада. Домовленість про залучення кредитів була досягнута 10-13 листопада в ході офіційного візиту делегації України до Лондону.
Згідно з інформацією прес-служби «Укравтодору», кредит ЄБРР у розмірі 450 млн євро терміном на 20 років (4 роки пільгові) за ставкою EURIBOR +1% буде спрямовано на реконструкцію та капітальний ремонт 400 км ділянок шести головних автомобільних доріг на підходах до Києва, зазначив заступник голови «Укравтодору» Євген Прусенко.
Зокрема, це: М-06 Київ-Чоп (з Києва до Житомира), М-07 Київ-Ковель-Ягодин (у межах Київської області), М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (з Києва до с. Кіпті) , М-05 Київ-Одеса (з Кіевв до Білої Церкви), Н-01 Київ-Знам’янка (від Києва до Обухова), Р-02 Київ-Іванків-Овруч (від Києва до Димера).

Автодороги М-06 Київ-Чоп та М-07 Київ-Ковель-Ягодин входять до програми підготовки до Євро-2012.
У повідомленні наголошується, що успішне запровадження проекту сприятиме економічному зростанню за рахунок поглиблення регіональної інтеграції і покращення транспортного сполучення. Проект також дасть поштовх у підготовці країни до проведення фінальних матчів Євро-2012.
Сью Барретт, директор відділу транспорту ЄБРР сказала: «Наш кредит також буде сприяти важливим реформам в галузі, які визначать її належне функціонування та конкурентоспроможність у майбутньому».
Источник: http://news.dt.ua/news/65853

Отзывов нет

Ноя 25 2010

День пам’яті жертв ДТП. Фото автоклубов. Часть 3

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости,Фотофакт

Отзывов нет

Ноя 24 2010

Россия — страна хороших дорог. Применимо и к Украине

Автор: | В рубриках: Видео

Get the Flash Player to see this content.

Отзывов нет

Ноя 23 2010

Лица автопробега :)

Автор: | В рубриках: Наш город,Фотофакт

Отзывов нет

Ноя 23 2010

День пам’яті жертв ДТП. Фото автоклубов. Чать 2

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости,Фотофакт

Отзывов нет

Ноя 23 2010

День пам’яті жертв ДТП. Фото автоклубов

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости,Фотофакт

Отзывов нет

Ноя 22 2010

ДТП в Броварах: пять человек погибли

Автор: | В рубриках: Новости

20 ноября, в городе Бровары Киевской области водитель автомобиля Porsche Cayenne не справился с управлением, съехал в кювет, где совершил наезд на дерево.

После этого автомобиль загорелся.

ДТП произошло в 4 часа 50 минут на перекрестке улиц Киевская и Гагарина.

Об этом сообщили в пресс-службе Департамента ГАИ МВД Украины.

В результате ДТП водитель и четыре его пассажира погибли на месте происшествия. Ведется следствие.

Президент Ассоциация безопасности дорожного движения Михаил Берлин на круглом столе сообщил, что Всемирный банк оценивает совокупные потери украинской экономики от дорожно-транспортных происшествий (ДТП) в $9 млрд в год.

Источник: http://news.infocar.com.ua/

Обсудить на форуме

Отзывов нет

Ноя 22 2010

ГАИ хочет штрафовать в зависимости от типов автомобилей

Автор: | В рубриках: Новости

Зачем брать меньше, где можно взять больше? Видимо так думают в ГАИ и поэтому выступают за дифференциацию штрафов в зависимости от типа транспортного средства. Такую информацию сообщил заместитель начальника управления ДГАИ Василий Рублюк. По его словам необходимо внедрить градацию штрафов за нарушение ПДД в зависимости от транспортного средства, которым управляет водитель: наименьший штраф должен быть для водителя легкового автомобиля, больший — для водителя грузовика, еще больший — для водителя автобуса, и самые высокие штрафы — для водителей автомобилей, перевозящих опасные грузы.

По его словам, также необходимо внедрить дифференциацию штрафов в зависимости от того, насколько водитель превысил максимально разрешенную скорость. ГАИ предлагает увеличить не все штрафы за нарушение ПДД, а только за грубые нарушения. В частности, за нарушения при переезде железнодорожных путей.


Источник: http://potok.ua/


Обсудить на форуме

Отзывов нет

Ноя 21 2010

День пам’яті жертв ДТП. Фото с gorod.cn.ua

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости,Фотофакт

Отзывов нет

Ноя 21 2010

День пам’яті жертв ДТП. ТРК Новий Чернігів

Автор: | В рубриках: Видео,Наш город,Новости

Get the Flash Player to see this content.

Отзывов нет

Вперед »