Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Мая 02, 2024, 09:36:20 09:36
Новости:

Автор Тема: Менты сошли с ума, совершили настоящую бойню!  (Прочитано 3172 раз)

Оффлайн Ralf

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 839
  • Карма +3/-0
  • Главный идеалист

Более 100 работников ГАИ и "Беркута" устроили между собой драку в ресторане
Минулої середи, 6 лютого, в Ужгороді трапилась ПОДІЯ, ЯКА НЕ МАЄ АНАЛОГІВ В УКРАЇНСЬКІЙ ІСТОРІЇ — міліціонери бились з міліціонерами!

Але все по порядку. Цього дня в ресторані "Деца у нотаря" група працівників "Беркуту" ( чоловік 20) проводили бенкет. В цьому ж закладі святкували працівники закарпатської ДАІ, які проводжали кіровоградських даішників, що були також тут присутні (останні в рамках луценківського обміну були в області у відрядженні).
Добряче розігрівшись, обидві компанії в пориві відомчої любові обєднались, та вже через пятнадцять хвилин між ними почалась бійка. На щастя для відвідувачів закладу, правоохоронці зясовувати стосунки вийшли на подвіря ресторану. В руках деяких працівників беркуту зявились пістолети - слава богу, що їх так ніхто і не застосував.
В "Деці" спрацювала сигналізація, і приїхав наряд ВДСО "Титан". В той же час гаїшники викликали підмогу, і до "Деци" оперативно підтягнулись додаткові бійці. В свою чергу, беркутівці викликали свій черговий наряд, а також інших працівників, які також приїхали і напосіли на гаїшників.
Тоді на допомогу гаїшникам пришов громадянин України Л., який постійно проживає у Празі і також брав участь у бенкеті. За його дзвінком до ресторану підтягнулись люди "характерної зовнішності" з бейсбольними битами, які почали лупцювати міліціонерів. В кінці приїхали люди в масках з автоматами і всіх розігнали.
В бійці серйозно постраждав один з беркутів, тому вирішили повісити цю справу на пана Л. і людей з битами. Але проблема в тому, що беркутівець постраждав ще під час бійки з гаїшниками. На території "Деци" залишився джип Тойота Ландкруйзер, який належить пану Л.
Далі події розвивались ще несподіваніше. Міліцейські шефи вирішили заробити на такій справі і "зняти" гроші з Л. за повернення джипу. Однак транспортувати його не могли, так як колеса заблоковані. Звичайно, якщо б було порушено реальну кримінальну справу, то це не стало б на заваді, але коли метою є "продати" авто його ж власнику, то ніхто не хоче псувати автомобіль.
В результаті в "Деці" впродовж тижня автомобіль охороняли аж три наряди різних міліцейських служб: два працівники Беркуту, два ППСники з міськвідділу і два даїшники - і всі три окремо. Кожна служба чекала, коли власник прийде за машиною, щоб відібрати ключі і так забрати автомобіль для подальшого"збивання" грошей.
Абсурдна ситуація - в ресторані чергує шість працівників МВС у три зміни - всього 18 чоловік - і тільки для того, щоб дати можливість своїм шефам збити гроші з громадянина Л. Аргументи у них такі: а раптом у машині наркотики і зброя. Але, в такому випадку, беруться поняті і машина відкривається, чи наша міліція стала такою гуманною? А якщо б авто стояло на перехресті біля України - його б також тиждень охороняло 18 міліціонерів?
Отака історія - гаїшники і беркутівці побились, а винуватим роблять третього - та й ще хочуть заробити на ньому грошей! Це тільки наші могли до такого додуматись, повідомляє Zakarpat.info.
Мораль проста - не сідайте пити з міліціонерами.
І маленьке наївне запитання до прокуратури: чи порушить хтось справу проти працівників МВС за фактом хуліганства, скоєного групою осіб?...

Взято культурно сайт
Связь со мной (099) 04-50-860, (063)314-86-94, (068)101-22-43
ТРЕБУЕТСЯ РАБОТА ЖЕЛАТЕЛЬНО ОПЛАЧИВАЕМАЯ
СВЕТОДИОДНАЯ ПРОДУКЦИЯ ДЛЯ АВТО