Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 29, 2024, 01:32:15 01:32
Новости:

Автор Тема: Проїзд в Чернігові подорожчає!Відповідно до проекту рішення, що був опубліковани  (Прочитано 6291 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

Відповідно до проекту рішення, що був опублікований на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в місті очікується подорожчання проїзду громадського транспорту.

Зокрема, вартість разового квитка на проїзд у тролейбусі - 1,5 грн.

Автобуси в яких здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху, вартість разового квитка на проїзд у автобусі - 2,25 грн.

Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Андроса С. О.

Обґрунтовуючи таке рішення, в міськраді зокрема зазначають що: «складна ситуація склалася на комунальному підприємстві “Чернігівське тролейбусне управління” Чернігівської міської ради, на балансі підприємства перебуває 103 пасажирських тролейбуса, з них 85 одиниць відпрацювали нормативний термін експлуатації та підлягають списанню. Значний знос рухомого складу, особливо рам кузова, який складає близько 81%, вже призвів до скорочення кількості тролейбусів на маршрутах міста і призупинення роботи на двох маршрутах.

Збільшення вартості запасних частин, паливно-мастильних матеріалів призвело до несвоєчасного, неякісного надання послуг з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, тобто, до недотримання вимог Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту Підприємства не в змозі забезпечити своєчасний поточний ремонт транспортних засобів та оновити рухомий склад, що необхідно для підтримання на належному рівні якості надання послуг з перевезення пасажирів."

Источник: http://www.gorod.cn.ua/