Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 28, 2024, 19:15:41 19:15
Новости:

Автор Тема: Аваков розігнав ДАІ в Миколаєві  (Прочитано 7001 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

Аваков розігнав ДАІ в Миколаєві
« : Июля 01, 2015, 12:45:11 12:45 »
Міністр МВС Арсен Аваков усунув від роботи весь склад ДАІ Миколаївської області.

Таку заяву міністр зробив 1 липня, перед особовим складом Державтоінспекції в Миколаєві.

До міста він приїхав після оприлюдненого в соцмережах відео, на якому зафіксовано факти хабарництва співробітниками ДАІ в Коблево.

"Мені набридло дивитися на безсоромні очі ДАІшників. Увесь склад ДАІ Миколаївської області буде виведено за штат і звільнено з посад. У четвер ви повинні прибути до міліції для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції, - має довести це", - наголосив Аваков.

Він уточнив, що конкурсний прийом стартує з 27 липня. До того часу замість ДАІ патрулювання в Миколаївській області здійснюватиме спецпідрозділ "Миротворець", бійців якого Аваков привіз з собою, а таком спецпідрозділи "Миколаїв" і "Кобра".

Як повідомляє також прес-служба МВС, двох працівників, чиї побори зафіксували активісти, наказом Авакова звільнено з органів внутрішніх справ.

Як відомо, в мережі Інтернет громадський активіст оприлюднив скандальне відео, на якому зафіксовано факти зупинки інспекторами ДАІ на посту ДПС "Коблеве" вантажних транспортних засобів, перевірки документів і отримання від водіїв-далекобійників грошей.

За цим фактом керівництво УМВС у Миколаївській області призначило службову перевірку.

Як повідомляє також прес-служба МВС, двох працівників, чиї побори зафіксували активісти, наказом Авакова звільнено з органів внутрішніх справ.

Источник: http://www.pravda.com.ua/