Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 29, 2024, 01:44:36 01:44
Новости:

Автор Тема: В Чернігівській області новий начальник ДАІ  (Прочитано 7073 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

11 травня начальник Управління МВС в області генерал-майор міліції Олександр Михайлик в приміщенні УМВС представив особовому складу новопризначеного начальника УДАІ УМВС України в Чернігівській області підполковника міліції Парахнєя Валерія Леонідовича. Валерій Леонідович народився 6 жовтня 1963 року в Краматорську Донецької області. Після строкової служби в армії працював на Краматорському верстатобудівному виробничому об'єднанні.



Службу в органах внутрішніх справ розпочав у жовтні 1990 року інспектором ДПС Краматорського мотовзводу окремого батальйону ДПС ДАІ УВС Донецької області. За п'ятнадцять років служби в ДАІ він пройшов шлях від рядового інспектора ДПС до начальника ВДАІ Краматорського МВ УМВС України в Донецькій області.

Восени 2005 року перспективного керівника запросили до апарату УДАІ ГУМВС України в Донецькій області. В період з 2005 по 2012 рік Валерій Парахнєй перебував на різних керівних посадах Управління ДАІ області: начальника 13-го міжрайонного відділу ДАІ Краматорська УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, начальника відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території Краматорська та автомобільно-технічної інспекції при УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, заступника начальника управління з організації дорожнього руху УДАІ ГУМВС України в Донецькій області та заступника начальника відділу організації роботи дорожньо-патрульної служби УДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

8 травня 2012 року згідно наказу УМВС України в Чернігівській області №88 по особовому складу підполковник міліції Парахнєй Валерій Леонідович призначений начальником УДАІ УМВС України в Чернігівській області.
Попередник Валерія Парахнєя - полковник міліції Олександр Єршов з квітня 2012-го очолив УДАІ ГУМВС України в Харківській області.

Источник: http://www.gorod.cn.ua/