Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 28, 2024, 19:13:22 19:13
Новости:

Автор Тема: До мешканців Масанів дійшла тролейбусна лінія  (Прочитано 5351 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат



Мрія мешканців мікрорайону Масани здійснилася. І до них дійшла тролейбусна лінія! Ніхто не вірив в те, що міський голова Олександр Соколов виконає свою обіцянку. Тож, якщо ви і досі в це не вірите, можете пересвідчитися особисто. Маршрут №6 відтепер подовжено до вулиці Незалежності.

Першими покаталися керівники міста та області, будівельники, журналісти, а також знаменита чернігівка Алла Ковган, яка посперечалася з мером Олександром Соколовим під час передвиборчих перегонів з приводу того, чи виконає він нарешті свою обіцянку пустити тролейбус у Масани, чи ні.

Найбільше раділи новому маршруту пенсіонери. Їм не треба тепер чекати на безкоштовний автобус, який ходить лише раз на годину.

Люди сподівалися на цю тролейбусну лінію 18 років, а побудували її за 2 місяці. Майже 2 кілометри обійшлись державному бюджету у 2,5 мільйон гривень. Всього визначили 4 тролейбусні зупинки. Це збільшило час руху на 17 хвилин. Для цього маршруту пообіцяли також купити нові тролейбуси, українсько-білоруського виробництва.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YVJKuKvqtMw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YVJKuKvqtMw</a>


Источник: http://www.gorod.cn.ua/

« Последнее редактирование: Декабря 24, 2010, 11:01:04 11:01 от Dereck »