Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Апреля 28, 2024, 07:40:09 07:40
Новости:

Автор Тема: Міським головою у Чернігові втретє обрано Олександра Соколова  (Прочитано 4925 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

Чинний міський голова Чернігова Олександр Соколов утретє очолив міську територіальну громаду. За даними паралельного підрахунку голосів Чернігівської обласної організації Партії регіонів, за нього проголосувало 34,3% мешканців Чернігова. Як повідомив на прес-конференції голова організації Володимир Вінниченко, ця цифра отримана в результаті обробки 80% протоколів (98 із 124 дільниць).

На друге місце вийшов представник "Батьківщин" В'ячеслав Лебідь, який набрав 15,3% голосів. Третім став заступник голови обласної ради Олег Обушний. Він висувався від партії "Фронт змін" і одержав 13,8% голосів виборців.

Голова правління ВАТ "Чернігівське Хімволокно" Микола Михалевич від "Сильної України", якому місцеві аналітики прогнозували третє місце, набрав 7,3% голосів і став четвертим, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

На виборах міських голів у Ніжині та Прилуках, за інформацією Партії регіонів, перемогли також чинні мери Михайло Приходько (Народна партія) та Юрій Беркут (СПУ).

Варто додати, що М. Приходько упродовж тривалого часу був усунений від посади через проходження по кримінальній справі. Та, незважаючи на це, жителі Ніжина віддали йому голоси як людині, котра за півтора десятка років перебування на посаді зарекомендував себе як добрий господар у місті.


Источник: http://chernigiv.osp-ua.info/