Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Апреля 18, 2024, 22:17:48 22:17
Новости:

Автор Тема: У сайту Верховної ради з'явилась нова нецензурна адреса  (Прочитано 5577 раз)

Оффлайн Alexgmm

  • Администратор
  • Абориген
  • *
  • Сообщений: 403
  • Карма +0/-0
  • автомобиля нет! велик с круизом!

У рунеті зареєстровано редирект сайту Верховної ради з образливою для українських парламентаріїв адресою http://долбоёбы.рф.
Як повідомляє сайт "Люмпены", "невідомий жартівник зареєстрував домен з дивним ім'ям ще в листопаді минулого року. Однак масове поширення в мережі цього дивного редиректу збіглося з першим Щорічним посланням президента Віктора Януковича до Верховної ради. Яке випадково так само співпало з Благовіщенням".



Дочка "умовила" маму купити спорткар за допомогою пістолета
Мама висувати звинувачень проти дочки не планує.
Єдиним способом стати власницею кабріолета Nissan 350Z 17-річна американська школярка Енн Хечеро порахувала приставити дуло пістолета до скроні власної матері. І зажадати необхідну суму грошей на покупку авто.
Така шокуюча подія відбулася на минулому тижні в Форт Майєрс, штат Флорида. Енн Хечеро, прийшовши додому після школи, дістала дев'ятиміліметровий пістолет і направила його на свою матір з вимогою купити їй машину.
Разом з мамою шантажистка прийшла в автосалон, де на неї оформили купівлю кабріолета Nissan 350Z. Причому, весь час оформлення дочка не зводила з матері дуло пістолета, що знаходився в сумочці.
На наступний день, коли дочка пішла в школу, мати знайшла у неї в кімнаті пістолет і наркотики і викликала поліцію. Зараз дівчина знаходиться під арештом, не дивлячись на те, що мати вирішила не висувати їй звинувачень.
Примітно, що Енн Хечеро не можна назвати важким підлітком. Дівчина вчиться на відмінно в престижній школі Canterbury.

Источник : http://vidgolos.com/
« Последнее редактирование: Апреля 13, 2011, 08:10:04 08:10 от Alexgmm »