Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 28, 2024, 10:58:28 10:58
Новости:

Автор Тема: 7 років тюрми за смерть 16 людей  (Прочитано 5241 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

7 років тюрми за смерть 16 людей
« : Июня 07, 2013, 08:19:27 08:19 »
30 травня колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду розглянула апеляції прокурора та потерпілого Фураєва (в нього загинула донька) на вирок Чернігівського районного суду від 15 лютого цього року. Громадянина Росії 54-річного водія автобуса Влодимира Кремкова було засуджено до 5 років 6 місяців ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки. Хоча прокурор просив для Кремкова 9 років тюрми.

Колегія суддів частково задовольнила апеляцію і змінила вирок Чернігівського районного суду, призначивши покарання 7 років ув'язнення і позбавлення права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Нагадую, торік, 7 липня, о пів на шосту ранку на Київській трасі, між селами Красне і Топчіївка Чернігівського району, розбився автобус з російськими прочанами. Вони їхали з міста Великі Луки Псковської області до Києво-Печерської лаври.

В автобусі був 41 пасажир і два водії. Автобус раптово занесло. За словами водія, їх підрізала біла іномарка. Та чи була вона, ніхто з пасажирів не бачив. Автобус виїхав на зустрічну смугу і упав на лівий бік у кювет. Прочани спали. Багато хто з них загинув уві сні. На місці ДТП міліціонери з рятувальниками витягли 14 трупів. Ще 23 пасажири були травмовані. Решта відбулася переляком.

Через шість днів після аварії одна жінка померла у чернігівській лікарні. Ще одна людина — вже у Росії, куди відправили травмованих. Таким чином, 16 загиблих. Водій каявся, плакав, просив вибачення у рідних. На віруючих людей це справило враження. Наслідок — ніхто з тих, хто вижив, не вимагав відшкодування моральної чи матеріальної шкоди. Жоден з них не приїхав на суд.

Кремков уже майже рік відсидів у Чернігівському СІЗО.

Источник: http://www.gorod.cn.ua/