Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 28, 2024, 18:30:11 18:30
Новости:

Автор Тема: Місячник безпеки дорожнього руху триває…  (Прочитано 4553 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

У період з першого по 31 серпня поточного року на території України проводиться комплекс заходів, направлених на зменшення аварійності й тяжкості її наслідків, у тому числі на пасажирському автотранспорті.
14 серпня 2012 працівниками Державтоінспекції міськрайвідділів УМВС України в Чернігівській області проводилось профілактичне відпрацювання пасажироперевізників  міста Чернігова. Було створено 5 мобільних груп, які займалися контролем дотримання пасажироперевізниками вимог чинного законодавства.

Одна з яких здійснювала перевірку стоянки ВАТ «Чернігівавтосервіс», за адресою місто Чернігів, вулиця Борисенка, 60.
До проведення профілактичного відпрацювання залучались представники засобів масової інформації.

  Цього ж дня на кабельному телебаченню «Дитинець» та на сторінках деяких Інтернет – видань була опублікована інформація наступного характеру: «Міських та міжміських перевізників мало бути 145, та сьогодні людей перевозили лише 40 автобусів. Інших з автопарку не випустили працівники ДАІ». Дана інформація не зовсім відповідає дійсності. Адже рішення про заборону виїзду транспортних засобів приймав черговий механік даного підприємства, який здійснював передрейсовий огляд автобусів з оглядової ями.

А вже після випуску транспортних засобів на лінію механіком поза територією підприємства працівники Державтоінспекції оглянули 45 одиниць техніки, з яких 2 автобуси було повернуто до підприємства для усунення виявлених технічних несправностей. За результатами перевірки було складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення. 4 протоколи на водіїв автобусів. Один -  керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має технічні несправності. 1 - відсутнісь діючої ліцензійної картки. 2 протоколи -зберігання транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів, поза встановленими місцями їх стоянки. Та один протокол відносно механіка - випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам.

Прес – служба Державтоінспекції Чернігівської області