Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Апреля 20, 2024, 15:07:03 15:07
Новости:

Автор Тема: Друга автопригода за участю неповнолітньої за тиждень  (Прочитано 4936 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

Страшною дорожньо-транспортною пригодою, в якій загинула 7-річна дитина, розпочався тиждень на дорогах Чернігівщини. Не минуло й двох діб, як знов учасницею автопригоди стала дитина, яка  потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. На щастя цього разу все обійшлося легким переляком та саднами.



20 жовтня в Чернігові біля перехрестя Проспекту Миру та вулиці Белінського, 39-річний Станіслав, керуючи автівкою „Субару Форестер", рухався по вулиці Белінського в напрямку Проспекту Миру. Під'їжджаючи до пішохідного переходу, водій не надав переваги в русі 10-річній дівчинці Катерині, яка перетинала проїжджу частину пішохідним переходом.

Остання вийшла з-за транспортного засобу, який зупинився в лівій смузі, щоб пропустити школярку. В результаті автопригоди іномарка отримала незначні пошкодження.

Дівчинці було надано медичну допомогу в Чернігівській обласній лікарні, після чого відпущено додому на амбулаторне лікування.

Шановні  учасники дорожнього руху! Будьте уважні на автошляхах, від вашої пильності та професіоналізму на дорозі залежить життя пішоходів.

Прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області http://kop.gov.ua/
« Последнее редактирование: Октября 21, 2010, 12:06:50 12:06 от Dereck »