Мар 24 2011

Уряд не дозволив трейдерам підвищити ціни на пальне

Автор: | 16:14 | В рубриках Новости

Урядова експертно-аналітична група не дозволила трейдерам підвищити ціни на пальне і рекомендувала компаніям-власникам АЗС дотримуватися встановленого раніше цінового коридору, згідно з яким вартість бензину марки А-95 не перевищуватиме 9,5 грн/л, а на дизельне пальне – 9,0 грн/л.

Таке рішення було прийняте на засіданні групи у середу, 23 березня, пише DT.UA.

Згідно з озвученими під час засідання даними, зростання цін на нафтопродукти з 11 березня до 23 березня 2011 року мало такий характер: роздрібна ціна бензину А-95 в Україні збільшилася на 1,05% (в Європі знизилася на 2,29%); дизельного пального – на 1,68% (в Європі – на 0,72%).

За результатами обговорення ситуації на ринку пального міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко дав доручення НАК «Нафтогаз України» провести закупівлю 100 тис. тонн світлих нафтопродуктів та 100 тис. тонн нафти для подальшої переробки.

Під час засідання учасники також обговорили доопрацьований проект Меморандуму між Кабінетом Міністрів України та вітчизняними виробниками нафтопродуктів щодо збільшення обсягів переробки нафти у 2011 році та наступних роках.
Источник : http://zik.com.ua/ua/

Отзывов пока нет

Адрес для трекбека | Комментарии RSS

Оставьте отзыв

Вы должны войти, чтобы оставлять комментарии.