Ноябрь, 2012

Ноя 03 2012

ДАІ шукає свідків автопригоди

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости

01 листопада 2012 року близько 04:40 в місті Чернігові по вулиці Щорса навпроти будинку № 70 сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій, поки-що,  невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 35-річну жінку, що перетинала проїзну частину поза межами пішохідного переходу з права на ліво відносно руху автомобіля.

Потерпіла з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломами обох ніг та кісток тазу, в шоковому стані доставлена до реанімації чернігівської міськлікарні та поміщена на стаціонарне лікування

Державтоінспекція Чернігівської області звертається за допомогою до учасників дорожнього руху та можливих свідків автопригоди з проханням надати будь-яку інформацію щодо винуватця ДТП, який скоїв наїзд та з місця пригоди зник (марка автомобіля, колір, номерний знак, а можливо, навіть, особу водія).

Контактні телефони: 65-20-20, 723-632, або 102.

Анонімність та винагорода — гарантовані.

Прес-служба Державтоінспекції області

Обсудитьна форуме

Отзывов нет

Ноя 03 2012

Двох людей збили у Чернігові. Водій втік

Автор: | В рубриках: Наш город,Новости

27 жовтня, близько 18 години вечора на проспекті Миру просто на зупинці громадського транспорту «вул. Тичини» сталася ДТП.Під колесами автомобіля Alfa Romeo опинилися двоє випадкових пішоходів, які, вочевидь, очікували громадський транспорт на зупинці.

Коли журналісти під’їхали до місця ДТП, машини швидкої допомоги вже відвезли постраждалих: чоловіка 1949 р.н. і жінку 1952 р.н. до 2-ї міської лікарні.

Постраждалі були оперативно доставлені в операційну, де медики встановлять ступінь пошкоджень, нанесених під час наїзду на них автомобілем, а також надають необхідну медичну допомогу.

Співробітники Державтоінспекції на місці події відновлювали картину того, що сталося:

Приблизно в п’ятнадцяти метрах від зупинки громадського транспорту знаходиться пішохідний перехід. Гальмівний шлях автомобіля почався ще метрів за двадцять до переходу! За словами співробітників ДАІ, швидкість автомобіля була дуже високою. Автомобіль рухався з боку ЗАЗу в бік центру Чернігова.

Водій, судячи з гальмівного шляху, їхав по лівій смузі руху. Метрів за двадцять до пішохідного переходу автомобіль почав екстрене гальмування (можливо, на переході виникла перешкода?).

Після пішохідного переходу автомобіль різко пішов вправо і врізався в лаву на зупинці. Де в момент зіткнення перебували двоє постраждалих — сказати складно …

Після зіткнення автомобіль з місця пригоди зник.

Через деякий час правоохоронці знайшли машину. Це був автомобіль Alfa Romeo на білоруській реєстрації.

Наразі вживаються заходи до встановлення власника автомобіля і того, хто в момент зіткнення був за кермом.

Источник: http://sivertime.com.ua/

Обсудитьна форуме

Отзывов нет

Ноя 03 2012

ГАИ Минска предложили водителям сесть в переворачивающуюся машину (фото, видео)

Автор: | В рубриках: Видео,Новости,Фотофакт



Сегодня днем Минская ГАИ провела необычную акцию. Сотрудники Госавтоинспекции предлагали автолюбителям испытать, каково это — оказаться в переворачивающемся автомобиле. Обязательными условиями участия были хорошее здоровье и пристегнутый ремень безопасности. Тренажер на базе Volkswagen Passat B5 предоставили в МЧС. Таким образом инспекторы хотели показать минчанам, с одной стороны, что чувствует человек, попавший в ДТП с переворачиванием, а с другой — насколько важно всегда пристегиваться.

Volkswagen переворачивали медленно, что практически никогда не случается в реальной жизни. Но даже при такой скорости вращения, как говорили сами автовладельцы, участвовавшие в акции, было довольно страшно. Некоторых высоких людей ремень не спасал от касаний об элементы салона. При реальном ДТП каждое из них может стоить человеку жизни. По информации ГАИ, аварии с переворачиванием случаются чаще всего из-за высокой скорости движения, а также после вылета в кювет. Количество последних увеличивается с приходом зимы: в условиях гололедицы становится сложнее удержать машину на трассе.

 



 

Источник: http://auto.onliner.by/

Обсудить на форуме

Отзывов нет