Июль, 2015

Июл 01 2015

Аваков розігнав ДАІ в Миколаєві

Автор: | В рубриках: Новости

avakovМіністр МВС Арсен Аваков усунув від роботи весь склад ДАІ Миколаївської області.

Таку заяву міністр зробив 1 липня, перед особовим складом Державтоінспекції в Миколаєві.

До міста він приїхав після оприлюдненого в соцмережах відео, на якому зафіксовано факти хабарництва співробітниками ДАІ в Коблево.

«Мені набридло дивитися на безсоромні очі ДАІшників. Увесь склад ДАІ Миколаївської області буде виведено за штат і звільнено з посад. У четвер ви повинні прибути до міліції для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції, — має довести це», — наголосив Аваков.

Він уточнив, що конкурсний прийом стартує з 27 липня. До того часу замість ДАІ патрулювання в Миколаївській області здійснюватиме спецпідрозділ «Миротворець», бійців якого Аваков привіз з собою, а таком спецпідрозділи «Миколаїв» і «Кобра».

Як повідомляє також прес-служба МВС, двох працівників, чиї побори зафіксували активісти, наказом Авакова звільнено з органів внутрішніх справ.

Як відомо, в мережі Інтернет громадський активіст оприлюднив скандальне відео, на якому зафіксовано факти зупинки інспекторами ДАІ на посту ДПС «Коблеве» вантажних транспортних засобів, перевірки документів і отримання від водіїв-далекобійників грошей.

За цим фактом керівництво УМВС у Миколаївській області призначило службову перевірку.

Як повідомляє також прес-служба МВС, двох працівників, чиї побори зафіксували активісти, наказом Авакова звільнено з органів внутрішніх справ.

Источник: http://www.pravda.com.ua/

Обсудить на форуме

Комментарии к записи Аваков розігнав ДАІ в Миколаєві отключены

Июл 01 2015

Сами мы не местные, правил не знаем, подайте на мозги

Автор: | В рубриках: Автохам,Фотофакт

20150630_171449

AA 9379 KH

АА 9379 КН

 

Комментарии к записи Сами мы не местные, правил не знаем, подайте на мозги отключены