Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 28, 2024, 16:22:38 16:22
Новости:

Автор Тема: Підполковника ДАІ в Києві арештували, начальника оголосили в розшук  (Прочитано 6777 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

За підозрою в корупції міліція оголосила в розшук начальника управління Державної автоінспекції в Києві Миколу Макаренка.

Про це у своєму Facebook повідомляє глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, служба внутрішньої безпеки МВС, спільно з прокуратурою Києва провели в четвер ряд обшуків і затримань в рамках заходу ряду злочинних схем, виявлених в ДАІ Києва.

Заходу махінації міліціонерів-даішників базувалися на схемах отримання незаконних грошових коштів в МРЕВ, при оформленні автомобілів.

Затримано начальника відділу організації реєстраціно-екзаменаційної роботи УДАІ ГУМВС України в Києві - підполковника міліції Миколу Жебеля.

Начальник ДАІ Києва полковник міліції Микола Макаренко, підозрюваний як організатор злочинної групи - несанкціоновано залишив територію країни в напрямку Білорусі. Розшукується для дачі пояснень та прийнятті рішень, повідомив Аваков.

За його словами, МВС виявило в ДАІ вимагання від співробітників центрів надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспорту, підпорядкованих ГУМВС в місті Києві - щомісячної грошової виплати.

"Також монопольна реалізація бланків довідок-рахунків МРЕВ. У тому числі через через ТОВ "Іннавто", пов'язаної з Жебєлєвим. Тільки через цю компанію Жебель отримував незаконний дохід понад 600 тисяч гривень на місяць, наживаючись тільки на одному бланку 720 грн", - каже глава МВС.

"Проведеними обшуками в компанії "Іннавто", у Макаренка і Жебєлєва виявлено і вилучено докази злочинних корупційних схем: документи-схеми отримання коштів від підлеглих, грошові кошти, оперативно проведені по всьому злочинному ланцюжку", - зазначає Аваков.

Источник: http://www.pravda.com.ua , https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/813053898784718?pnref=story