Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Марта 29, 2024, 11:33:57 11:33
Новости:

Автор Тема: Двох людей збили у Чернігові. Водій втік  (Прочитано 6873 раз)

Оффлайн Dereck

  • Администратор
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 995
  • Карма +3/-0
  • Профессиональный телепат

27 жовтня, близько 18 години вечора на проспекті Миру просто на зупинці громадського транспорту «вул. Тичини» сталася ДТП.Під колесами автомобіля Alfa Romeo опинилися двоє випадкових пішоходів, які, вочевидь, очікували громадський транспорт на зупинці.

Коли журналісти під'їхали до місця ДТП, машини швидкої допомоги вже відвезли постраждалих: чоловіка 1949 р.н. і жінку 1952 р.н. до 2-ї міської лікарні.

Постраждалі були оперативно доставлені в операційну, де медики встановлять ступінь пошкоджень, нанесених під час наїзду на них автомобілем, а також надають необхідну медичну допомогу.

Співробітники Державтоінспекції на місці події відновлювали картину того, що сталося:

Приблизно в п'ятнадцяти метрах від зупинки громадського транспорту знаходиться пішохідний перехід. Гальмівний шлях автомобіля почався ще метрів за двадцять до переходу! За словами співробітників ДАІ, швидкість автомобіля була дуже високою. Автомобіль рухався з боку ЗАЗу в бік центру Чернігова.

Водій, судячи з гальмівного шляху, їхав по лівій смузі руху. Метрів за двадцять до пішохідного переходу автомобіль почав екстрене гальмування (можливо, на переході виникла перешкода?).

Після пішохідного переходу автомобіль різко пішов вправо і врізався в лаву на зупинці. Де в момент зіткнення перебували двоє постраждалих - сказати складно ...

Після зіткнення автомобіль з місця пригоди зник.

Через деякий час правоохоронці знайшли машину. Це був автомобіль Alfa Romeo на білоруській реєстрації.

Наразі вживаються заходи до встановлення власника автомобіля і того, хто в момент зіткнення був за кермом.

Источник: http://sivertime.com.ua/