Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Черниговский Региональный Ланос Клуб

Апреля 28, 2024, 00:37:44 00:37
Новости:

Автор Тема: На техогляді 2011 року чернігівських водіїв чекають сюрпризи  (Прочитано 4206 раз)

Оффлайн Alexgmm

  • Администратор
  • Абориген
  • *
  • Сообщений: 403
  • Карма +0/-0
  • автомобиля нет! велик с круизом!

Державний технічний огляд 2011 року офіційно розпочато.
Цій темі була присвячена перс-конференція організована управлінням Державтоінспекції, мета якої розповісти власникам транспортним засобів про нововведення та терміни проходження техоглядів.

Одним з нововведень цьогорічного техогляду є втрата чинності закону України про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів.

У прийнятому податковому кодексі передбачено положення, згідно з яким при проходженні техогляду у 2011 році для транспортних засобів, які проходять перевірку один раз на два роки власники автомобілів зобов’язані сплатити податок за 2010 рік за ставками, що діяли до 1 січня 2011 року.

При цьому за 2011 рік податок з власників транспорту не стягується. Ще однією новинкою цьогорічних технічних перевірок стала заміна паперових талонів на пластикові.

Пластикові талони видає спеціальне обладнання, яким вже укомплектовані всі відділи ДАІ. Якщо паперовий варіант документу власникам автівок обходився у 22 гривні 50 копійок, то за сучасний варіант доведеться віддати 100 гривень.
Також під час пре-конференції працівники ДАІ презентували нове озброєння інспекторів – вимірювач швидкості.
Источник : http://www.gorod.cn.ua/